Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Si contínues navegant estàs acceptant-la.
Política de cookies +

Benvinguts al BierGarten Experience Sabadell 2018

A l'Eix Macià, davant d'El Corte Inglés de Sabadell, es celebrarà del 27 d'abril al 6 de juny, la primera edició del "BierGarten Experience Sabadell", organitzat per l'equip de Oktoberfest Barcelona i amb el suport de l' Ajuntament de Sabadell (Veure horaris)

Seguint el deixant de la tradició alemanya, gaudirem aquesta festa popular, degustant Cerveses portades de tot el món, des d'Alemanya fins a Mèxic, des d'Irlanda fins a Bélgica, maridadas amb la millor Gastronomia dels països d'origen, amb Música en Directe, DJs, Activitats per a totes les edats , bon ambient i, sobretot, ... exquisides Cerveses. Què més es pot demanar ?

S'habilitarà un recinte de més de 3.000 m2 , amb una gran carpa principal , es disposarà de taules i bancs, i podreu gaudir de la gastronomia i de les millors cerveses en bona companyia.

Horaris

Divendres 27 d'abril:

   17.00 h

a    01.30 h   -

"Cerveses del Món"

Dissabte 28 d'abril:

   12.00 h

a    01.30 h   -

"Festa Bavaresa - Oktoberfest"

Diumenge 29 d'abril:

   12.00 h

a    23.00 h   -

"Festa Leo Boeck"

Dilluns 30 d'abril:

   17.00 h

a    01.30 h   -

"Cerveses del Món"

Dimarts 1 de maig:

   12.00 h

a    23.00 h   -

"Festa Solidària"

Dimecres 2 de maig:

   Descans

""

Dijous 3 de maig:

   17:00 h

a    23.00 h   -

"Cerveses del Món"

Divendres 4 de maig:

   17:00 h

a    01.30 h   -

"Cerveses del Món"

Dissabte 5 de maig:

   12:00 h

a    01.30 h   -

"Festa Bavaresa - Oktoberfest"

Diumenge 6 de maig:

   12:00 h

a    23.00 h   -

"Festa Leo Boeck"

(*) Col·labora amb el Projecte Solidari de recollida d'aliments per als menjadors socials de Sabadell. Participa donant un aliment en el punt d'informació del Biergarten Experience de Sabadell.
Sol·licitem la vostra col·laboració en aquesta acció social, que per petita que sigui, segur farà feliç a molta gent.

ACCÉS GRATUÏT

L'accés al Biergarten Experience serà gratuït Fins cobrir l'aforament de la festa, de manera que per poder garantir-espai os aconsellem Realitzi la Reserva de Taula anticipada de forma totalment gratuïta al nostre web.

Els assistents amb reserva de taula anticipada, participaran en el sorteig diari de sorpreses que té reservades l'organització.

S'habilitarà un recinte amb més de 3.000 m2 amb carpes que acolliran grans barres, des d'on es dispensarà la cervesa principal del Biergarten Experience, la cervesa alemanya Paulaner (Lager, Weissbier i Salvator), en format de Gerres de Litre, com mana la tradició.

No obstant això, també es podran degustar altres de les millors Cerveses de diferents parts del món, com ara Guinness, Affligem, Murphy 's, Kilkenny , Irish Xarxa, Maes, Foster s, Judes, Desperados, Sol, XX o Mort Subite entre d'altres.

Per aquest ampli assortiment de cerveses es fa necessari poder gaudir d'una gastronomia d'acord al seu nivell, a força de menjar tradicional bavaresa.

En el Biergarten Experience no faltarà música en directe amb grups i dj que acompanyaran el caràcter festiu d'aquest esdeveniment amb autèntica diversió.

Des d'un enfocament clarament cultural, de forma paral·lela i annex al Biergarten Experience, s'habilitarà una carpa on es realitzaran una sèrie de tallers dirigits d'aquesta beguda mil·lenària, com és la cervesa. L'accés a aquestes activitats culturals serà limitat, de manera que les places seran assignades per estricte ordre de sol·licitud de participació, disponible des de la web (apartat "Contacte" ).

I pensant en els més petits de la família, s'habilitarà un espai infantil perquè gaudeixin també d'aquesta festa popular.

Així que ja sabeu, tant si sou grans cervesers, com si us agrada provar noves cerveses o simplement voleu gaudir d'un esdeveniment lúdic-festiu al Biergarten Experience, amb amics o en família, des de l'organització farem tot el que estigui a les nostres mans perquè gaudiu d'una bona cervesa amb bona companyia.

Vine al Biergarten Experience i gaudeix amb nosaltres de la millor cervesa, de menjar bavaresa, música en viu, i un ambient que et sorprendrà. Esperem poder disposar de tota la cervesa necessària !!!

Ens veiem al Biergarten Experience !

A tenir en compte en el BierGarten ...

... on ens asseiem ?

En els Biergarten no existeixen taules per a dos. Un pot asseure's tranquil·lament en qualsevol lloc i brindar junts amb una gerra de cervesa. En el BierGarten es barregen els estrats socials, ja siguin pobres o rics, són tots iguals. Per aquesta sola raó a ningú se li ocorreria mirar malament al vell rondinaire amb patilles que des de fa hores s'aferra a la seva gerra de cervesa en la taula del costat. Reservar llocs buits o negar la pròpia taula quan encara hi ha lloc en ella cau sota la categoria de “sacrilegi” i es castiga amb el rebuig social.

... com demanem una cervesa ?

Qui se senti en el BierGarten i espera que el cambrer prengui la comanda espera en va. Ja que en el BierGarten regna l'autoservei, excepte en les taules posades. En la majoria dels BierGarten solament hi ha begudes en "grandària gran d'1 litre". O sigui, no es deixi portar per l'entusiasme i porti cervesa per a tots els amics al mateix temps. Solament un cambrer professional pot portar més de tres gerres alhora.

... el Brindis

D'acord amb els rumors, el brindis de les gerres de litre de cervesa com a demostració de confiança es va convertir en un costum habitual en la taula. En l'Edat Mitjana era absolutament usual transportar al més enllà als adversaris amb verí. Per aquesta raó, es xocaven les gerres amb tal intensitat que la cervesa es vessava a les altres gerres. Aquell que no brindava per temor al fet que el seu verí caigués en el propi got, era sospitós.

... que és un Brezel ?

Segons la llegenda, el forner de la cort Frieder elaborava un pa tan dolent que amenaçaven amb executar-ho. Solament podria salvar el seu cap si elaborava un pa “a través del qual el sol brillés tres vegades”. L'home va sobreviure, i amb ell els Brezn.

... vestimenta

En els BierGarten es permet qualsevol vestimenta. Als autèntics bavaresos naturalment els agrada vestir amb el seu "Lederhosen", o sigui, amb els seus tradicionals pantalons de cuir bavarès. A les dones els agrada vestir Dirndl.